You've Got That One Thing - Kapitel 37

 

Melissas point of view

 

Det har nu gått några månader sedan jag såg Harry sist. Nu är det i slutet på januari. Jag sitter hemma i lilla Sundsvall, inne på mitt rum och bara stirrar på alla snöflingor som dimper ner utanför mitt fönster. Hysterin om att jag varit Harrys flickvän hade lagt sig snabbt efter att jag bekräftat att det var slut mellan oss. Nu såg folk mig bara som vanlig igen.

 

Så fort jag kom hem på riktigt i slutet av september förra året har jag fortsatt att studera. Dock tog det inte lång tid innan jag bliv uppringd av en agentur. De hade sett mig på stan och ville att jag skulle börja modella för Elite Model Management Sverige. Först hade jag trott att det var något slags skämt men när jag insåg att det inte var det trodde jag inte mina ögon. Jag hade aldrig tänkt mig själv i de banorna. Tanken på att strutta runt på högklackat på en lång catwalk, ibland halvnaken, framför dussintals av människor hade bara skrämt mig.

 

Jag och min supersupport till moster hade tagit första bästa tåg till Stockholm och där fick jag gå på möte. Jag fick napp direkt och sedan dess har det varit en konst att kunna binda ihop skolan och allt modellande. Jag hade verkligen fått klart för mig att det verkligen inte är det glamorösaste yrket som alla tror. Sena nätter, tidiga morgnar, fram och tillbaka hit och dit, smink på, smink av etc. And I love it.

 

Kommande modevisning ska nu äga rum på Londons Fashionweek om en vecka. Jag ska åka själv och även om jag varit där förut kan jag inte låta bli att vara nervös. Det är tur att jag hunnit bli vän med några andra modeller som ska med dit. Det ska verkligen bli sjukt roligt!

Harrys point of view

 

Jag sitter inne i studion och fingrar lite på en gummiboll som jag har i handen. Snöovädret utanför fönstret är hemskt och vinden viner. Trots det kan man tydligt höra alla fans utanför sjunga och skrika. De vet att vi är här inne och de väntar på att vi ska visa oss. Det är inte klokt hur snabbt allt har gått. Vårat debut album Up All Night släpptes i november och sen dess har det verkligen gått i rasande fart. Nu kan jag knappt gå på gatorna hemma.

 

Mellan mig och Zayn har det faktiskt gått förvånansvärt lätt och bra. Det som skedde en septembernatt för några månader sedan är som bortblåst. Som om det aldrig hänt. Kanske var det bra att det hände? Jag menar, annars kanske vi inte skulle varit där vi är idag? Gruppen kanske skulle varit tvungen att splittras och så vidare? Vem vet.

 

Det här med Melissa har jag aldrig tagit upp. Jag ringde eller tog aldrig kontakt med henne igen. Likaså hon. Till en början var det svårt att bara komma över henne. Bokstavligt talat nästan grinade jag mig till sömns. Nu har det blivit bättre. Jag ångrar fortfarande allt och om det fanns en spola-tillbaka-tiden-knapp skulle jag ha tryckt på den för länge sedan.

Alla verkar ha haft tur med kärleken nu för tiden också. Louis har ju Eleanor. Liam fångade den svenska sjuksköterskans hjärta och nu är hon med oss här i London. Zayn har börjat kila stadigt med Little Mix’s Perrie. Det är bara jag och Niall nu som står som ’’kärleksrebeller’’. Och det är surt.

 

''Hey, Curly!''

Jag vänder mig om och ser Louis komma in i rummet med ett guldaktigt kuvert i handen. Han slänger över det till mig.

På framsidan står det HARRY STYLES med svarta kursiva bokstäver. Jag river upp det och får fram ett silvrigt papper med glänsande bokstäver. 

'INVITATION TO LONDON FASHIONWEEK FEB.1, 2012 MR. STYLES'
Snabbt läser jag igenom det och konstaterar att jag blivit inbjuden till en modevisning om sisådär en vecka. På min födelsedag dessutom. 

''I bet it was your lovely curls that made the invitation'', säger Louis med tillgjord röst och börjar trassla in sina fingrar i mitt hår. Jag drar mig undan.

''Wait. Didn't anyone else got a ''ticket''?'', frågar jag.

''Nope''. Han skakar på huvudet och rycker med mungiporna neråt.

Så det betyder att jag är den enda av oss som får gå och se på tjejer som struttar runt i senaste modet? Kanske halvnakna, kanske fullt påklädda? What a birthday...

______________________________________________________________________________________________

*DING DONG* CHAPTER 37 IS HERE!!!

Kände att detta kanske var lite-lite men ni får ta det som en mellandel, då det också behövs.

Denna vecka som kommer nu (v.48) är ju typ DÖDENS VECKA då jag har 4356783 prov och läxor så ni får ta uppdateringen som den kommer!

Som jag skrivit förut så börjar det nu också lida mot sitt slut för denna novell.

KRAM ♥

 

 


Kommentarer
Postat av: Isabell

jättebra! längtar till nästa! hur blir det? får jag spela huvudroll och blir tillsammans med Louis eller Liam? kram! xx

Svar: tack, jag hör av mig när jag behöver någon i min novell! ;) i'll keep you in mind!
myonedirectionovel.blogg.se

2012-11-25 @ 21:14:34
Postat av: Isabell

Okej. :) tack :) kram! xx

2012-11-25 @ 22:18:50
Postat av: lovisa

Det här ska bli sjukt spännande!

2012-11-26 @ 07:52:17
Postat av: :D

Jaaaaaa fett spännande !!! mera:D

2012-11-26 @ 11:24:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0